• Carnea rosie, carnea alba si carnea neagra


  Carne este termenul care defineste alimentele din carne si pordusele obtinute din aceasta, reprezentand masa musculara al animalelor cu portiuni din tesutul conjunctiv (pielea) si tesutul adipos (grasimea). Datorita continutului bogat in proteine de calitate, (more…)

 • Sculptarea musculaturii * Dieta


  Sculptarea musculaturii * Dieta este un plan nutritional creat special pentru programul de antrenament Sculptarea musculaturii * Antrenament care are ca scop arderea tesutului adipos si cresterea proportionala a masei musculare, prin alternarea aportului de proteine, carbohidrati si grasimi sanatoase. (more…)

 • Creatina


  Desi creatina ofera o varietate de beneficii , majoritatea oamenilor cred ca este un simplu supliment pentru culturisti si alti atleti folostit pentru a obtine forta si masa muscular.Pana aici totul este adevarat. O cercetare mai amanuntita asupra creatinei a descoperit ca creatina poate avea o larga varietate de folosinta. (more…)

 • Proteinele


  Sunt substante complexe care contin hidrogen, Oxigen, carbon si azot; ultimul dindu-i caracterul esential pentru organism. Ele corespund celor 3 mari functiuni ale materiei vii: NUTRITIA, CRESTEREA si REPRODUCEREA. (more…)

 • Dieta Montignac


  Michel Montignac, care se defineste el insusi ca un “fost gras”, a conceput un program de slabire, pentru a slabi si a ramane suplu, ducand in acelasi timp o viata sociala activa. (more…)

 • Tipuri de proteine


  Proteina din zer

  Zerul a fost semnalat ca forma suprema de proteina pentru culturisti, datorita compozitiei sale in aminoacizi esentiali, aminoacizi cu catene ramificate (BCAA), aminoacizi sulfurati, precum si gustului, mixabilitatii si stabilitatii in lichide. Faptul ca este digerata rapid, in special in comparatie cu caseina, a fost considerat un plus. In esenta, zerul este lichidul care ramane dupa ce caseina si grasimea au fost indepartate din lapte. (more…)

 • Sfaturi de slabit


  Daca te confrunti cu kilogramele in plus sunt sigur ca ai incercat macar una din dietele pe care le vezi la televizor.Adevarul este ca unele diete iti garanteaza temporar scaderea in greutate.,de regula,totusi, greutatea revine imediat ce renunti la dieta. (more…)